CONCERT DIDÀCTIC

Concert Didàctic Rock and Trio

Toni Cotolí, Eva Dinora i Gloria Aleza

ROCK road trio ofereix un concert didàctic dirigit a tota la família. Atesa la seua finalitat lúdica, es tracta d’un esdeveniment innovador que aborda obres mestres musicals amb l’objectiu pedagògic de demostrar als xiquets i als majors les capacitats i valors de la música.

El trio format pels músics valencians  Toni Cotolí (guitarra), Gloria Aleza ( violoncel), i Eva Dinora (veu), fusionen els seus instruments clàssics amb la música rock oferint-nos un concert dinàmic i entretingut dirigit a tots el públics, interpretant una selecta recopilació dels grans temes de la història del rock. Durant l’espectacle es pot gaudir de versions magistrals de bandes tan mítiques com Queen, Scorpions,  Metallica, o d’altres més actuals com Passenger o Muse.

Es tracta, doncs, d’un esdeveniment original i innovador que combina la fusió dels instruments clàssics en un recorreugt per obres llegendàries de l’època moderna i que a més a més es complementa amb una exposició de les diferents característiques tant tècniques com interpretatives dels instruments, així com de la seua evolució. Tot açò amb un llenguatge comprensiu per a tots els públics, i en especial, per als mes menuts, ja que el principal objectiu és que junts descobrim els valors i les capacitats de la música en l’educació infantil.