FLAMENC

Tardeo flamenc

Javier Zamora, Toní Cotolí, Irene de la Rosa i Gloria Aleza

El guitarrista Toni Cotolí acompanyat de la cellista Gloria Aleza juntament amb les coreografies de la bailaora Irene de la Rosa i de la guitarra flamenca de Javier Zamora ens ofereixen aquesta fusió d’estils i estètiques que, sent tan diferents, creen un fil conductor que va de menys a més, amb un repertori variat que abraça tant la música clàssica com la contemporània o el flamenc.

En la primera part de l’espectacle, amb un carácter més clàssic, Toni Cotolí, juntament amb Gloria Aleza, interpretaran peces d’Óscar Herrero, Baden Powel, Agustín Barrios, Joe Hisaishi i Luis Nuño, atrapant l’espectador en una xarxa de música de la qual no voldrà escapar.

Ja durant la segona part, el duo Guitarras de Mediterráneo, juntament amb Gloria Aleza i a Irene de la Rosa, donaran un gir flamenc a l’espectacle compost per peces d’Ástor Piazzola. Esteban de Sanlúcar i el mateix Javier Zamora.

Espectacle inspirat i acompanyat per les excel.lents coreografies de la bailaora Irene de la Rosa. Art, gust, elegància, sutilitat i màgia, sense descuidar-ne la distinció i l’energia flamenca.