CONCERTS BENÈFICS

Responsabilitat social

Compromesos amb l’art, la cultura i la societat

Els artistes que componem Mediterranean Guitar fa molt de temps que emocionem el públic. A més, treballem dia a dia per millorar el nostre voltant a través de les eines més potents que coneixem: l’art i la cultura. Creiem fermament en el poder real de la música i de les arts escèniques per conscienciar i empoderar les persones, així com en la seua capacitat de dinamització i vertebració de qualsevol societat. En definitiva, l’art i la cultura
ens transformen individualment i col.lectiva.

Per tot això, com a artistes, considerem que el nostre compromís amb la cultura i amb la societat ha de ser ineludible. Així doncs, la nostra reponsabilitat social corporativa es tradueix en col·laboracions amb entitats no lucratives de diversa índole que treballen per convertir aquesta societat en una altra més justa i equitativa, lluitant per aconseguir, en definitiva, una societat en la qual meresca la pena viure.

Hem col·laborat, entre altres, amb la Junta Local de Carlet i de Sueca de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), amb la Fundació Ronald McDonald de València, amb la Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes (SVPAP), amb Mans Unides, i amb el Seminari Missioner Redemptoris Mater a Pretòria.