FLAMENC

Javier Zamora cuarteto flamenco

Manuel Quintero, José Luis Porras, Marta Sol i Javier Zamora

De la mà de Javier Zamora, Mediterranean Guitar ofereix la proposta grupal anomenada Javier Zamora Cuarteto Flamenco per oferir-nos un concert-espectacle de música i ball flamenco format per músics de primer nivell.

En aquest concert, la guitarra flamenca de Javier Zamora s’acompanya de Manuel Quintero, un destacat percussionista, un músic que desborda art i una gran sensibilitat, i de José Luís Porras, reputat contrabaixista que prové del Jazz i que domina amb total solvència el llenguatge i les estructures del flamenco. Completa l’espectacle la “bailaora” Marta Sol, artista plena de passió i de sentiment, amb una àmplia experiència tant en “tablaos”, com per exemple, “El corral de la morería” de Madrid, així com en companyies de dansa com la d’Antonio Canales, qui amb la seua distinció i “poderío” oferirà un gran impacte visual i d’energia a tot l’espectacle.

Palabra de Guitarra és el nom sota el qual Javier Zamora recull una sèrie de novedoses composicions  seguint la línia de l’estil Flamenco Mediterráneo que va encunyar fa anys en l’enregistrament d’”Aire Mediterráneo”, per al qual es va acompanyar, com ja s’ha exposat abans, de Manuel Quintero, José Luís Porras i Marta Sol.

Aquest concert-espectacle té una durada aproximada d’una hora. Seixanta màgics minuts durant els quals aquests quatre grans artistes, còmplices i amics, intentaran, com diu el mateix Javier, “que surja el Duende”. Aparega o no, el que sí que està garantit és el gaudiment i l’emoció amb la qual ells s’entreguen i que de segur, deixaran en l’espectador un record inoblidable.