Irene de la Rosa

BAILAORA

Amb una important trajectòria que la fa despuntar al més alt nivell del món en la dansa, la jove bailaora Irene de la Rosa posseeix una gran tècnica i un gust innat pel flamenc.

Comença els seus estudis de dansa amb només cinc anys i es gradua en l’especialitat de Dansa Espanyola en el Conservatori Professional de Dansa de València en l’any 2012.

Té formació en distintes àrees com la dansa estilitzada, el ballet clàssic o el folklore, però en acabar el conservatori s´ha centrat en el flamenc, prenent classes de grans maestros bailaores de carácter internacional com ara Antonio Canales o Farruquito.

Becada en diferents ocasions per la pretigiosa Associació de Dansa Deobulé, ha col·laborat amb el Ballet de Dansa de la Generalitat Valenciana en la representació de l’òpera “Carmen” en el Palau de les Arts Reina Sofia.

Actualment compagina les seues classes i actuacions a nivell nacional i internacional amb els seus estudis d’especialització en Pedagogía de la Dansa que duu a terme en el Conservatori Superior de Dansa de València