Eva Dinora

CANTANT SOLISTA

Eva Dinora és una cantant solista amb una llarga trajectòria de més de quinze anys i amb un ampli repertori d’estils musicals tan variats com el soul, el jazz, el pop, el rock,  o la música electrònica.

La seua formació vocal ha estat influenciada per Celia Mur i Sandra Mínguez durant diversos anys a través de les seues Master Class i cursos enfocats tant a l’estil jazzístic com líric de la veu.

Va exercir com a profesora durant  deu anys en diferents escoles de cant de la província de València com ara Aulameda o L’Espai Musical, així com també ha impartit els cursos oferits per la Casa de la Cultura de Puçol. Ha participat en programes musicals com “Cántame cómo pasó”, emés en La 1 de TVE, o en “Qué tiempo tan feliz” de Telecinco, presentat per la prestigiosa periodista Maria Teresa Campos.

Vocalista del quartet de jazz “Jesp Quartet”, va actuar de gira per Espanya en el Festival de les Nacions  i va posar veu al Tribut de Mecano en el Casino Cirsa de València. Ha enregistrat diversos singles de música electrònica dance, així com també balades en espanyol del compositor Luís Miguel Vázquez, com “Porque aún te quiero” i “No te rindas”.