CURS

Curs Ricardo Gallén De Guitarra i Fisioteràpia

Ricardo Gallén, Joaquín Mollá, Mercedes Cotolí i Toni Cotolí

El Curs Ricardo Gallén de Guitarra i Fisioteràpia va nàixer l’any 2009 amb la intenció de treballar la guitarra no només des del punt de vista tècnic, sinó també des del de la salut, proporcionant al músic els instruments necessaris per a aprendre a controlar i percebre els seus músculs amb la finalitat d’evitar lesions i corregir-les mitjançant teràpies de rehabilitació específiques.

Està impartit d’una banda pels guitarristes  Ricardo Gallén i Toni Cotolí, de qui depén la part tècnica i interpretació musical, i per una altra, per Joaquín MolláMercedes Cotolí del centre “Sanat Fisioterapeutas”, els quals donen suport fisiosanitari aportant la seua visió ergonòmica i postural per tal d’ensenyar a l’alumne a conseguir una execució musical més adequada i natural.

Durant el curs es realitzen tallers en què es treballen diferents mecanismes de la tècnica de la guitarra que complementen les classes individuals de l’instrument, sempre des del punt de vista experimental i jugant amb diferents possibilitats. Els fisioterapeutes Joaquín Mollá i Mercedes Cotolí s’encarreguen d’impartir els mòduls d’”Escalfaments i estiraments per al músic” i “Pilates per a músics”.

SEGUEIX TOTA LA ACTIVITAT: